Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Tarief en vergoedingen

De tarieven voor therapie bij Psycholoog Wageningen voor 2024 vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Je kunt zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst.

Tarieven


Particulier

  • Individueel intakegesprek en vervolgsessies (60 minuten): € 90,00
  • Sessie relatietherapie (60 minuten): € 110,00 (voor twee personen)

Vergoeding

Doordat ik ben aangesloten bij de CAT is er bij een groot aantal verzekeraars een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Mijn sessies vallen onder de noemer alternatieve- of psychosociale zorg. De mogelijke vergoeding en de hoogte daarvan zijn dus afhankelijk van de specifieke dekking en voorwaarden van jouw eigen zorgverzekering. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden of stuur even een mailtje als je hier meer over wilt weten, dan zoek ik het voor je op.

Consulten worden dus niet vanuit de basisverzekering vergoed. Dit heeft echter als voordeel dat het eigen risico niet eerst wordt aangesproken.

Betaling en facturering

Na afloop van elke afspraak krijg je van mij een factuur mee. De betaling geschiedt bij voorkeur direct contant op de dag van de afspraak maar je mag het ook overmaken naderhand. Er is geen pin aanwezig in de praktijk. De nota is voor je eigen administratie en kan je indienen bij je zorgverzekeraar. Het is niet zo dat de zorgverzekeraar mij kan uitbetalen, dit dien je zelf eerst te doen.

Rekeningnummer: NL61 RABO 0162 5836 64 t.n.v L.R. Pool (vermeld bij het overmaken je notanummer s.v.p.)

Afspraak maken

Je kunt mij per e-mail, contactformulier of telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Het is echter ook mogelijk om direct mijn beschikbaarheid te zien en een afspraak in te plannen in mijn online agenda. Dat kan via deze link.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen omdat er iets tussendoor is gekomen. Graag dit tenminste 48 uur tevoren bij mij aan te geven, anders ben ik genoodzaakt om de sessie alsnog in rekening te brengen.

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen