Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Over Leonieke Pool - Even voorstellen

psycholoog Wageningen Leonieke Pool

Mijn naam is Leonieke Blaes-Pool (1979). Al van jongs af aan voel ik me sterk betrokken bij de mensen om mij heen en houd het mij bezig waarom mensen zich voelen en gedragen zoals zij doen. Vandaar mij keuze om psychologie te gaan studeren. Aansluitend hierop heb ik de 3 jarige opleiding Paramedisch therapeut gevolgd omdat ik mij meer wilde verdiepen in het holistische aspect van de mens. Bovendien wilde ik mijzelf verder ontwikkelen. Deze behoefte is altijd aanwezig geweest en zie ik als noodzakelijk wanneer je zelf mensen wilt begeleiden.

Sinds 2010 ben ik actief als psycholoog in mijn eigen praktijk en inmiddels dus al ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Daarvoor ben ik jarenlang docent psychologie bij de NCOI geweest en heb ik ook gewerkt als lerares voor de Auratouch Healing opleiding bij het Nederlof Centrum.

Specialisme

Mijn specialisme is mijn brede scholing betreft mensen; van de psyche tot het energetisch systeem, de karakterstructuren en het zielsaspect. Deze kennis combineer ik met de wijsheid die is ontstaan door persoonlijke transformatie en die zich uit in een intu├»tieve en tegelijkertijd wetenschappelijk onderbouwde benadering van de problematiek die speelt bij mijn cli├źnten.

Persoonlijk

Ik ben nieuwsgierig en liefdevol betrokken. Diep verbonden met de mensen die ik ontmoet, voel ik een verlangen vanuit mijn hart om mensen te begeleiden in hun proces om wakker te worden uit de droom en weer in contact te brengen met zelf liefde en hun eigen innerlijke kracht. Ik werk vanuit passie.

De cirkel is rond

Ik ben geboren in Bennekom op een boerderij in het prachtige Binnenveld tussen Ede en Wageningen. Voor mijn studie heb ik in Enschede gewoond en daarna verhuisd naar de Zaanstreek waar we 10 jaar hebben gewoond. Inmiddels weer terug op de Veluwe en woon ik samen met mijn man en 2 dochters in Wageningen. Ons huis grenst aan het Binnenveld en opnieuw geniet ik weer van dit schitterende natuurgebied.

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en op welke termijn we een eerste afspraak in kunnen plannen.

- Leonieke

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen