Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Voor wie is mijn hulp geschikt?

In principe kan iedereen bij mij terecht. Een zekere bereidheid om je verhaal te vertellen en naar jezelf te willen kijken is gewenst maar zelfs dat is niet noodzakelijk om eens langs te komen. Om je eens de dingen van een andere kant te laten zien en je te helpen inzicht te geven in je situatie. Of alleen voor troost en het gevoel dat er iemand luistert.

Als je een standaard psycholoog te ‘mentaal’ vindt en bij een alternatief therapeut juist de psychologische achtergrond en interventies van je patronen mist dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik benader jouw problematiek vanuit verschillende invalshoeken en hierin zit de kracht van mijn therapie. Mijn therapie is er voor iedereen die hulp en ondersteuning wil in zijn groeiproces door middel van psychologische hulp en daarbij ook de spirituele kant van het leven wilt betrekken.

Ook al voelt de stap spannend, je bent altijd welkom, ik verwacht niets van jou, laat mij de vragen stellen en we komen samen een heel eind, dat weet ik zeker. Jij hoeft niet te ‘werken’; het gaat vanzelf.

Je kunt bij me terecht als je hulp zoekt in je proces om meer jezelf te worden, vrijer van het verleden. Misschien is er iets concreets waar je al langer mee loopt en waarvan je nu het gevoel hebt dat je het los wilt laten. Of misschien wil je gewoon je hart eens luchten bij een neutraal persoon. Onze schaduwkanten laten we namelijk niet zo snel zien aan de buitenwereld maar het kan wel dwars gaan zitten in je dagelijks leven. Het is dan fijn zijn om dat te uiten bij een psycholoog die er neutraal en liefdevol naar kijkt.

Wanneer je stress hebt, je aan het jagen bent door het dagelijks leven, en je hebt geen grip op jezelf of op de gebeurtenissen om je heen ben je niet geaard vorm je een speelbal van je omgeving. Emoties en gevoelens van anderen is waar jij je op afstemt, maar dat put je uit. Je wilt waarschijnlijk lekker in je eigen lijf komen te zitten zonder al die prikkels van buitenaf te moeten verwerken.

Of lopen bij jou de emoties soms zo hoog op dat je het gevoel hebt dat je er niet meer mee door kan zo. Misschien heb je verdriet en voel je je eenzaam of is het bij jou juist woede en boosheid waarmee je onverwerkte pijn probeert uit de weg te gaan.

Ook bij lichamelijke klachten kan ik je helpen om inzicht te geven in de diepere oorzaak hiervan. Het lichaam staat in verbinding met ons gevoelsleven en onze ziel. Wanneer daar onverwerkte pijn zit kan dit lichamelijke klachten geven. Ook wanneer je al door een medisch traject bent gegaan en er geen duidelijk fysieke oorzaak naar boven is gekomen kan het heel goed zijn dat er een psychische onbalans zit. Wanneer je dat verhelpt kan het lichaam ook weer in een gezonde balans komen. De energie kan weer stromen en je voelt je fitter.

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen