Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Over mijn werkwijze

Therapievormen die elkaar kunnen versterken

De werkwijze kenmerkt zich door zijn brede aanpak van jou problematiek. Het uitgangspunt van de therapie is altijd gesprekstherapie, maar wanneer je daar behoefte aan hebt bied ik ook energetische behandelingen aan. Dit neem ik alleen op verzoek op in het behandelplan.

Ik ga aan de slag met therapievormen die werken op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. En deze vier lagen van ons wezen, zijn sterk verbonden met elkaar, ze beïnvloeden elkaar weer op positieve wijze. Ze bekrachtigen elkaar. Door al deze vier facetten van jou te behandelen zal de therapie diepgaand, grondig en toch soepel zijn. Je bent zo in staat om makkelijker fundamentele verandering te doorgaan.

Psychologische hulp

De cognitieve begeleiding ontstaat uit zowel de westerse psychologie als oosterse therapie. Ik geloof in de kracht van het samenvoegen van deze twee. Deze hulp is dan ook een combinatie van interventie technieken uit de reguliere psychische hulpverlening zoals EMDR, Rationeel-Emotieve therapie, NLP en de Assen van Verandering, alsmede meer spirituele coaching die gebaseerd is op intuïtie en diepere wijsheden en werkvormen zoals Innerlijk Kindwerk, hypno- en regressietherapie, familieopstellingen, bio-energetica, somatic experiencing en mindfulness.

Energetische therapie

Energetische behandelingen gebeuren in stilte op de behandeltafel. Dit is een prettige afwisseling van de gesprekken. De gesprekken zorgen er voor dat je inzichten krijgt in jezelf en leiden vaak tot het loslaten van oude emoties. Dit is heel erg fijn en soms ook best stormachtig. Het vraagt om een dosis moed om de diepte in te gaan en eerlijk te zijn tegen over jezelf en die patronen die je niet langer dienen los te laten en je nieuwe zelf de ruimte te geven. De healings kunnen je in dit proces geweldig ondersteunen en zorgen ervoor dat je makkelijker loslaat en in liefde blijft met jezelf.

Wees welkom

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Neem vrijblijvend contact op met al je vragen of voor het maken van een afspraak. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn.

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen