Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Hoe gaat het in z'n werk?

We beginnen met een kennismaking, een intakegesprek. Tijdens deze eerste ontmoeting is er ruimte voor jou om je verhaal te doen en vragen te stellen. Ik luister vooral en zal doorvragen op sommige momenten. Na deze eerste sessie volgt het intensieve behandeltraject. Dit bestaat meestal uit gemiddeld 8 sessies. In deze fase gaan we aan de slag met jou problematiek die je me in de eerste sessie hebt uitgelegd en als daar meer bij komt dan nemen we dat ook mee.

Ik pas verschillende interventie technieken toe om jou zo het beste te kunnen begeleiden. De sessies vinden bij voorkeur wekelijk plaats om zo echt een innerlijk proces op gang te brengen en te houden, tenzij jij anders wenst, in principe is alles mogelijk natuurlijk. Als je daar behoefte aan hebt kunnen we onze gesprekken afwisselen met energetische behandelingen op de behandeltafel.

Wanneer we beide het gevoel hebben dat jou traject zijn einde nadert zullen we gaan evalueren en uiteindelijk een afrondend gesprek hebben. Hierna is het nog mogelijk om een terugkom sessie in te plannen over bijvoorbeeld 3 maanden. Dit kan zo lang doorgaan als je zelf prettig vindt.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen