Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Therapie bij stress en spanning

Het gevoel van stress en opgejaagd te zijn. Dit kan zich voordoen als een beklemmend gevoel in je borst, alsof er iets zwaars op je borstkast drukt. Een continue zenuwachtig gevoel, je staat altijd ‘aan’. Ontspannen en slapen gaat daardoor ook lastiger. Ook hoofdpijn, nek- en schouderklachten, oorsuizen en migraine kunnen ontstaan door een psychische disbalans veroorzaakt door stress.

Tijd is een illusie zeggen de wijsgeleerde maar als jij nog 10 dingen moet doen en over vijf minuten op je afspraak moet zijn dan is tijd vooral een nachtmerrie. Hoe kunnen we die 2 waarheden naast elkaar leggen. Hoe kun je innerlijk een enigszins vredige toestand bewaren en toch een dynamisch en rijk leven hebben? Het is heel waardevol dit eens uit te zoeken wanneer jij je al langere tijd gestrestst voelt. Vaak zijn het overtuigingen van het ego die ons dwarsbomen, de angst om los te laten, de angst om controle te verliezen, perfectionisme. Je ziel wilt weer kunnen ontpannen en zich rustig en vertrouwd voelen maar soms zit je jezelf gewoon in de weg. Dit hoeft niet en is goed te verhelpen. Stress is erg ongezond en het haalt het plezier weg in je leven, loop er niet te lang meer door.

Maak een afspraak

Wil je weten hoe ik jouw kan helpen of wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met mij op.


Tags: stress, spanning, therapie, wageningen

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen