Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Therapie bij boosheid en woede

Ben je vaker kortaf naar de mensen in je omgeving dan je eigenlijk zou willen. Doet het minste of geringste jou uit je slof schieten, ook naar geliefden en voel je achteraf spijt en schaamte? Merk je dat je ergens gefrustreerd over bent en je weet niet precies wat. Je ervaart misschien een gevoel van onmacht wat jou frustraties aanwakkert? Heb je steeds je kaken op elkaar geklemd om de woede maar binnen te houden?

Je wilt waarschijnlijk echt anders, niet meer zo bozig zijn, maar het lukt echt niet om het binnen te houden. Of slaat bij jou sowieso de woede naar binnen en richt je dit op jezelf?

Dit kan echt anders al zou je nu nog niet weten hoe. Het is ook zo’n sterke kracht die je voelt in je lijf. Je kunt leren deze kracht te kanaliseren. Ik zie boosheid als levenskracht die op dit moment in negatieve vorm naar buiten komt. Als je leert om deze kracht om te zetten en in de juiste richting te brengen dan kan het je juist erg veel brengen. Woede, boosheid en frustratie hebben vrijwel altijd een diepere oorzaak in het verleden en wordt alleen maar getriggerd door een situatie in het huidige moment. Vaak speelt angst ook een rol.

Ik kan je begeleiden om op verantwoorde wijze je boosheid in de ogen te kijken en om te zetten in kracht.

Wanneer je het gevoel hebt dat er een energie in je huist die niet oorspronkelijk van jou is, kan ik kijken of dit het geval is en deze verwijderen als dat nodig blijkt. Ik gebruik hiervoor technieken uit het kern-sjamanisme. Dit is als therapie niet noodzakelijk, maar als dit je aanspreekt kunnen we deze methode toepassen.

Heb je hier nog vragen over of wil je graag een eerste gesprek inplannen? Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak om samen aan jouw boosheid te werken


Tags: boosheid, agressie, woede, zelfbeheersing, therapie, wageningen

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen