Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Hulp bij hooggevoeligheid en hoogsensitief zijn

Pik jij snel een sfeer op uit je omgeving? Neem jij meer waar dan normaal en stem jij je snel af op de stemming van anderen? Is een feestje voor jou eerder een opgave dan iets om naar uit te kijken vanwege de vele prikkels?

Prachtig! Dan heb jij hele mooie kwaliteiten ontwikkelt. Alleen door een onbalans in je systeem is de prikkelverwerking verstoort en de uitknop voor je vermogen om je af te stemmen op een ander is defect.

Daardoor kan het zijn dat jouw hoog gevoeligheid een last is geworden die je dagelijks functioneren beperkt in plaats van de gave om je op bijzondere wijze, diepgaand te verbinden met anderen.

De begeleiding zal in eerste instantie bestaan uit coaching om jou dagelijks leven vorm te geven die past bij jou. We onderzoeken samen wat je wel en niet aankunt op dit moment. Daarnaast is het belangrijk om aan je gronding te werken. Je wilt weer stevig in je basis komen te zitten waardoor je minder snel uit balans raakt door prikkels. Ook je eigenwaarde zal een onderwerp zijn van de therapie.

Verder zullen we werken aan het terug nemen van je regie zodat jouw lijntje naar buiten wordt uitgerold wanneer jij dat wilt.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek
Tags: hooggevoeligheid, hoogsensitief, HSP, coaching, therapie, wageningen

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen