Psycholoog Wageningen

Praktijk van Leonieke Pool
bg

Als je slecht in je vel zit | Psycholoog Wageningen

Heb je het gevoel dat er iets dwars zit. Een sluimerend gevoel dat er iets niet lekker zit en wil je er eens over praten? Loop je te tobben en kom je er alleen niet uit? Verlang je eens naar een goed gesprek waarin je alles op tafel mag gooien? Dat kan erg helpen om je anders naar de dingen te laten kijken. We kunnen samen gaan onderzoeken wat er speelt bij jou.

Ben je aan het piekeren? Is je aandacht continue naar buiten gericht? En is er bijna geen sprake meer van een gezond lichaamsgevoel. Je zit letterlijk niet lekker in je vel maar in je hoofd. Dit is heel vermoeiend en maakt vaak somber. Een goed contact met de signalen die je buik en hart je geeft is belangrijk voor een gezond zelfbeeld. Een zelfverzekerd gevoel van ‘Dit ben ik’. En een gevoel van begrenzing. Als dit verstoort is wordt je een speelbal van je omgeving. Je neemt de sfeer over van je naasten en je ‘waait met alle winden mee’. Dit kan leiden tot frustratie, gevoelens van onmacht en boosheid.

Er is duidelijk een disbalans ontstaat in het contact tussen lichaam en geest. Een kenmerk van deze westerse wereld overigens. Met gesprekken en concrete handvatten krijg je meer inzicht in jezelf, in jouw rol en in jouw emoties. Vanuit dat inzicht mag je oude patronen loslaten en bouwen aan een nieuw toekomstperspectief. Daar help ik je graag bij.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek
Tags: negatieve gevoelens, negativiteit, disbalans, harmonie, therapie, wageningen

Psycholoog Pool in Wageningen

Leonieke Pool

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen